Safeteam Finland Oy

Kun turvallisuutesi on sinulle tärkeää – valitse Safeteam Finland Oy

Lukitukset

Safeteamin lukitustuotteistoon kuuluvat niin mekaaniset kuin sähköiset lukitukset. Yrityksellämme on laaja valikoima erilaisia avainjärjestelmiä, joten lukitusvaihtoehtoja on myös tarjolla useita.

Räätälöidyt ratkaisut

Safeteamille asiakastyytyväisyys on yksi toiminnan kulmakivistä. Sinä päätät haluatko lukitusjärjestelmäsi avainten olevan helposti ja vaivattomasti kopioitavia vai onko avainten tilaaminen valvottua ja kortin/vastuuhenkilön vaativa suojattu järjestelmä.

Alan ammattilaisena lukitussuunnittelijamme toteuttavat lukitusjärjestelmät niin, että lukitus muodostaa järkevän kokonaisuuden ja täyttää niin vakuutusyhtiöiden kuin paloturvallisuudenkin määräykset.

ILOQ


Suomalainen iLOQ on maailman ensimmäinen ja ainoa elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Pääsyoikeuksien hallinta on digitaalisella iLOQ:lla helpompaa ja turvallisempaa kuin mekaanisilla järjestelmillä. Ylläpito- ja elinkaarikustannukset ovat huomattavasti edullisemmat kuin mekaanisilla tai paristokäyttöisillä elektromekaanisilla lukitusjärjestelmillä.

Kaba

Yrityksemme valikoimaan kuuluvilla Kaba experT -avainpesillä on viiden vuoden takuu. Lukoston huoltosopimuksella takuu on jopa 12 vuotta.

Kaban ainutlaatuisen Gege pExtra ReFlex -järjestelmän lukoille teet sarjanmuutoksen helposti ja edullisesti itse! Lue lisää Kaba RT -kortista (pdf).

Dorma

Lukot ja vastaraudat, avainpesät ja riippulukot sekä sähköinen lukitus kuuluvat Dorma-lukitustuotteisiin.

Abloy

Valikoimistamme löytyvät myös tutut Abloy-tuotteet.